Asociatia Love Light Romania

Asociatia Love Light Romania

The Sanctuary

Status: Fundraising

Pentru a ajuta adulții cu dizabilități, instituționalizați să ducă o viață independentă și să aibă o familie. Vrem ca beneficiarii noștri să învețe abilități importante de viață și să fie o parte valoroasă a societății

[ Show more ]
0.58951728187063% Complete

3,695 RON

Sumă:

5

Galantomi:

9

Donații:

626,784 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Banii care vor fi strânși aici vor fi folosiți la centrul nostru rezidențial pentru persoane cu dizabilități. Fondurile vor acoperi salariile pentru cei 8 membri ai personalului nostru, utilitățile și activitățile pe care le vor face rezidenții noștri și tratamentul medical pentru dizabilitățile lor sau pentru sănătatea lor. Avem o capacitate maximă de 12 rezidenți în centrul nostru. Asta pentru că nu vrem să se simtă ca o instituție, ci mai degrabă ca o familie. Centrul nostru este deschis oricui din România care este instituționalizat și are dizabilități, în special celor care suferă de HIV.

Atâția copii cresc în instituții fără familie și nefiind capabili să învețe abilitățile de viață de care au nevoie pentru a trăi viața pe care și-o doresc.

Considerăm aceste abilități de viață de la sine înțeles pe măsură ce le învățăm de la părinți, prieteni și familie. Dar când ești închis într-o instituție, nu ai această șansă.

Îi ajutăm pe cei care locuiesc la Sanctuar să învețe abilități importante precum: incluziunea socială, gestionarea banilor, abilități familiale, control emoțional, abilități de gătit, abilități de calcul și multe altele.

 

Proiectele noastre de la Sanctuar sunt unice în județul nostru deoarece suntem unul dintre cele 2 centre de locuinte protejate și foarte unice în România, deoarece suntem unul dintre doar 3 Locuinte Protejate din țară care ajută și persoanele cu HIV.

Sanctuarul este centrul nostru rezidențial pentru adulți cu dizabilități. La Sanctuar oferim rezidenților noștri programe personalizate în funcție de abilitățile și nevoile lor speciale. Oamenii fie vin pentru o scurtă ședere la Sanctuar pentru a-și recupera sănătatea și viața sau găsesc ca Sanctuarul să fie casa lor permanentă. Toată lumea care locuiește la Sanctuar ajută la treburile de zi cu zi. Activitățile pe care le au ii învață abilități de viață valoroase și îi ajută să se simtă ca parte a unei familii. Majoritatea oamenilor care locuiesc la Sanctuar au crescut în instituțiile statului. În acest timp, ei nu au învățat cum să trăiască în societate, într-o familie sau abilități esențiale de viață. Avem un proiect de grădinărit la Sanctuar și este îngrijit de rezidenți. Produsele pe care le cultivăm aici sunt folosite în Sanctuar. Acest lucru ne ajută să economisim bani pe alimente, să fim mai autosuficienți și să-i învățăm pe rezidenți cum să-și cultive propria hrană. Încrederea, credința de sine și împuternicirea e ceea ce dorim ca toți locuitorii noștri să găsească în timp ce locuiesc cu noi. Acest lucru se realizează prin treburile lor zilnice, cusut, arte și meserii și multe alte programe. De asemenea, derulăm de aici proiectele noastre de sprijin pentru persoanele care suferă de HIV.