The Sanctuary

Status: Fundraising

Pentru a ajuta adulții cu dizabilități, instituționalizați să ducă o viață independentă și să aibă o familie. Vrem ca beneficiarii noștri să învețe abilități importante de viață și să învețe cum să fie o parte valoroasă a societății

0% Complete
Suma:

0 RON

Galantomi:

1

Donatii:

0

Target:

395,952 RON

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Banii care vor fi strânși aici vor fi folosiți la centrul nostru rezidențial pentru persoane cu dizabilități. Fondurile vor acoperi salariile pentru cei 8 membri ai personalului nostru, utilitățile și activitățile pe care le vor face rezidenții noștri și tratamentul medical pentru dizabilitățile lor sau pentru sănătatea lor. Avem o capacitate maximă de 12 rezidenți în centrul nostru. Asta pentru că nu vrem să se simtă ca o instituție, ci mai degrabă ca o familie. Centrul nostru este deschis oricui din România care este instituționalizat și are dizabilități, în special celor care suferă de HIV.

Sanctuarul este centrul nostru rezidențial pentru adulți cu dizabilități. La Sanctuar oferim rezidenților noștri programe personalizate în funcție de abilitățile și nevoile lor speciale. Oamenii fie vin pentru o scurtă ședere la Sanctuar pentru a-și recupera sănătatea și viața sau găsesc ca Sanctuarul să fie casa lor permanentă. Toată lumea care locuiește la Sanctuar ajută la treburile de zi cu zi. Activitățile pe care le au ii învață abilități de viață valoroase și îi ajută să se simtă ca parte a unei familii. Majoritatea oamenilor care locuiesc la Sanctuar au crescut în instituțiile statului. În acest timp, ei nu au învățat cum să trăiască în societate, într-o familie sau abilități esențiale de viață. Avem un proiect de grădinărit la Sanctuar și este îngrijit de rezidenți. Produsele pe care le cultivăm aici sunt folosite în Sanctuar. Acest lucru ne ajută să economisim bani pe alimente, să fim mai autosuficienți și să-i învățăm pe rezidenți cum să-și cultive propria hrană. Încrederea, credința de sine și împuternicirea e ceea ce dorim ca toți locuitorii noștri să găsească în timp ce locuiesc cu noi. Acest lucru se realizează prin treburile lor zilnice, cusut, arte și meserii și multe alte programe. De asemenea, derulăm de aici proiectele noastre de sprijin pentru persoanele care suferă de HIV.